Kaluwihan Kita

  • 15+

    15 Taun Pengalaman Manufaktur

  • 100+

    100 Sets Full mesin otomatis

  • 30000+

    Gedung Pabrik 30000 Meter persegi

  • 8000000+

    8.000.000 USD Pendapatan Dodolan taunan

Produk Anyar

Babagan awake dhewe

Founded in 2005, dumunung ing Anhui Anqing, Anhui Lenkin Packaging Co., Ltd iku salah siji saka manufaktur profesional paling gedhé produk kertas packaging ing China, kayata cangkir kertas, tutup tuwung kertas, kothak nedha awan, wadhah pangan lan etc. Ing winates span wektu, perusahaan kita wis berkembang dadi salah siji saka uneg-uneg anjog ing lapangan iki amarga saka reputasi kanggo nyediakke produk kualitas lan struktur rega cukup uga layanan pinunjul.

Featured Press

  • Bahan apa sing digunakake kanggo jerami kertas

    Suhu dhuwur ing tengah musim panas lan konsumsi panganan sing adhem lan omben-omben sing adhem uga ngrangsang konsumsi jerami nganti sawetara.Miturut syarat "pesenan larangan plastik", sedotan plastik wis diganti kanthi sedotan kertas.Sedotan iki, li...

  • McDonald ujar manawa meh kabeh kemasan kertas kasebut asale saka serat sing lestari

    NEW YORK, 19 Agustus (Reuters) - McDonald's Inc (MCD.N) ujar dina Kamis, meh entuk target kanggo entuk kabeh kemasan panganan kertas ing restoran nggunakake serat daur ulang utawa lestari.Rantai burger global sing berbasis ing Chicago ujar ing laporan kelestarian taunan yen ing taun 2020 ...

  • Pamrentah kutha ngetrapake pajak kertas anyar ing pengecer lan kopi Vancouver

    Ing krisis pandemi, malah anggota Mensa bingung karo pesenan kesehatan masarakat.Inflasi saya alon sanajan kanggo wong sing pelit.Kayane sing paling ora kita butuhake luwih akeh campur tangan, lan sing ora bisa ditindakake yaiku sing paling sithik.Beban liyane.Rencana semi-pinter sing nyegah kita nggunakake plas ...

  • McDonald & Essity kolaborasi ing program daur ulang cangkir kertas

    Merek Essity's Tork lan mitra logistik HAVI bakal ngawasi proyek daur ulang sing kalebu ngowahi ombenan, milkshake lan cangkir es krim McDonald dadi kertas jamban, proyek pilot ing Jerman.Miturut rong perusahaan kasebut, program percontohan iki, sing diwiwiti ing 2020, nuduhake manawa kertas ...

  • Cangkir kopi sing paling apik lan paling awon ing bumi, peringkat

    Nalika pandemi, akeh sing dadi ahli nggawe kopi (malah nggawe latte lan cappuccino) ing omah.Nanging, yen sampeyan wis divaksinasi ing awal taun iki, mupangat utama bisa uga sampeyan ngunjungi toko kopi lokal maneh kanggo njaluk pemulih kafein saben dina.Haleluya!Nanging sawise ngombe c...

  • aplikasi

    Materi mentahan

    plastik, kayu, bambu, kertas, bio-base, PLA

  • aplikasi

    OEM & ODM

    Miturut syarat lan produk pelanggan, layanan ODM / OEM kanggo pelanggan ing saindenging jagad

  • aplikasi

    Jaminan kualitas

    Jaminan kualitas produk, kanthi lisensi produk, kanggo nyedhiyakake layanan sawise-sales sing sampurna

  • aplikasi

    Tim Layanan

    Tim layanan profesional lan tim teknis profesional